24 квітня пройде «Львівський напівмарафон 2016»

09:36 24 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Забіг стартує в неділю о 10:00 біля оперного театру на проспекті Свободи, на його маршруті відбудеться ситуативне перекриття руху транспорту.

«У неділю, 24 квітня, о 10:00 вже традиційно вшосте відбудеться легкоатлетичний пробіг вулицями нашого міста – «Львівський напівмарафон – 2016», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«У Львівському напівмарафоні зможуть взяти участь любителі бігу, професійні легкоатлети із усієї України та запрошенні спортсмени із різних країн світу. Забіг стартує о 10:00 на проспекті Свободи в центрі Львова.

Маршрут Львівського напівмарафону пролягатиме вулицями міста й парком «Погулянка»: проспектом Свободи (початок – від оперного театру) – площею  Міцкевича – площею Галицька – вулицею Князя Романа – вулицею Пекарська – вулицею Мечникова – вулицею Левицького – вулицею Погулянка – територія лісопарку «Погулянка». У рамках «Львівського напівмарафону – 2016», окрім основної дистанції – 21,1 кілоиетра, передбачена дистанція «Благодійний пробіг 4 км», у якому зможуть взяти участь усі охочі. Ця дистанція матиме на меті зібрання коштів для благодійної цілі.

Начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер розповів: «Біговий рух щороку набуває більшої і більшої популярності. Бігають і дорослі, і діти. Він формує культуру здорового способу життя, коли це стає не просто гаслом, а модою, яка заряджає всіх до бігу. «Львівський напівмарафон – 2016» - це продовження доброї традиції. Сподіваємося цього року побачити ще більше учасників на біговій дистанції». 

Прогнозована кількість учасників на обох дистанція – 500-600 бігунів. На сьогодні вже зареєструвалися атлети з понад 10 областей, а також гості з Польщі, Білорусі, Угорщини, Швеції, Норвегії та команда американських військових. Зокрема участь візьме переможець «Київського напівмарафону 2016» відомий атлет Тарас Сало.

Організатор напівмарафону, СК «Ультра» Ярослав Кондюх зазначив: «Охочі додатково зареєструватися матимуть змогу це зробити ще в суботу, 23 квітня, з 16.00 до 20.00 год в парку «Погулянка» на фініші напівмарафону (центральна алея біля озера) під час видачі стартових пакетів учасникам, що вже подали заявку».

Окремо організатори запрошують на півмарафон маленьких львів’ян з батьками. В парку «Погулянка» будуть різноманітні забави: окремі забіги, дитяча легка атлетика, фрізбі, скеледром.

У зв’язку з проведенням напівмарафону на біговій дистанції, відбудеться ситуативне перекриття руху транспорту. Просимо вибачення у львів’ян за незручності, пов’язані з цим.

Організатори «Львівського напівмарафону 2016» – Спортивний клуб «Ультра» та туристичний клуб «Чорногора» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів