21 травня у Львові виборюватимуть відкритий Кубок України з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу

10:00 21 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «WABBA UKRAINE» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Найпрестижніший національний турнір весняного сезону відбудеться в суботу на площі Петрушевича.

«21 травня 2016 року у Львівському державному палаці естетичного виховання учнівської молоді на площі Петрушевича, 2 відбудуться змагання «Відкритий кубок України з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу WABBA», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Це найпрестижніший національний турнір весняного сезону. Організаторами заходу є ГО «Ліга культуризму Львова» і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Головною метою проведення Кубка є визначення найкращих спортсменів країни та відбір у склад Національної збірної команди України на чемпіонат світу, що відбудеться 18-19 червня у Вероні в Італії. Учасниками цього змагання є як атлети топ-рівня, так і любителі, що зумовлює велику кількість спортсменів-учасників та відкриття перспективних новачків. 

1-й етап – півфінал, початок о 14:00. З усіх спортсменів-учасників буде вибрано шістьох найкращих – фіналістів кожної категорії;

2-й етап – фінал, початок о 18:00. Фіналісти змагатимуться за титул «Володаря відкритого Кубку України 2016».

Додаткову інформацію про турнір, спортсменів та організаторів можна здобути на сайтах: www.wabba.org.ua, www.lkl.org.ua, www.wabbainternational.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів