21 травня у Львові вперше відбудеться фінал футбольного Кубка України

09:50 21 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dynamo.kiev.ua

На стадіоні «Арена Львів» виборюватимуть у суботу зі 17:00 спортивний трофей ФК «Зоря» (Луганськ) і ФК «Шахтар» (Донецьк).

«У суботу, 21 травня, о 17:00 на стадіоні «Арена Львів» вперше в історії міста розпочнеться фінальний матч розіграшу Кубку України з футболу сезону 2015/2016 років. Виборюватимуть його ФК «Зоря» (Луганськ) і ФК «Шахтар» (Донецьк)», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Громадський транспорт буде працювати 21 травня у штатному режимі – за графіком робочого дня. Тролейбусні маршрути №20, №25 і №3 будуть здійснювати маршрути в режимі робочого дня.

Автобусні маршрути №3а, №10, №25 та №40 також будуть здійснювати маршрути за графіком робочого дня. 21 травня з 15.00 до 17.00 та у період з 19.00 до 21.00 курсуватимуть шатл-баси, які доставлятимуть вболівальників на стадіон за таким маршрутами: площа Петрушевича – вулиця Шота Руставелі – стадіон «Арена Львів», а також проспект Червоної Калини (біля Культурно-освітнього центру імені Олександра Довженка) – вулиця Хуторівка – стадіон «Арена Львів».

Громадський транспорт, який курсує у напрямку Автовокзалу та ТРЦ «Кінг Крос», працюватиме у режимі робочого дня. «Патрульна поліція міста Львова буде залучати по максимуму особового складу на охорону громадського порядку», - запевнив представник патрульної поліції Львова Юрій Лещишин».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів