21-22 листопада – міжнародний дебатний турнір «Lviv Open»

11:20 21 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської організації «Федерація дебатів України»в інтернет-мережі «Facebook»

У нашому місті сперечатимуться представники десяти країн світу.

«21-22 листопада громадська організація «Федерація дебатів України» організовуватиме у Львові англомовний міжнародний турнір «Lviv Open 2015», – повідомили сьогодні, 21 листопада, в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Дебати – це інтерактивна освітня технологія, котра розвиває критичне мислення та навики публічних виступів через інтелектуальну гру. Вона поширена у всьому світі, а в багатьох навчальних закладах Європи та Північної Америки становить основу позааудиторного шкільного та студентського навчання. 

Учасниками дебатного турніру будуть гості з десяти країн світу. Головною суддею турніру буде фіналістка Світового чемпіонату по дебатах 2014 року, Кароліна Партига (Кембриджський університет, Великобританія).

голова ЛОО ГО «Федерація дебатів України» Михайло Ткач розповів: «Дебати - це навчальна технологія, котра, ми вважаємо, змінить суспільство. Недоліком сучасної освіти є те, що школярам та студентам дають готові знання, котрі часто не мають застосування у практичному житті. Дебати дають інструменти для пошуку нових знань і дають критичний, аналітичний розум та допитливість. Саме тому ми розвиваємо дебати як інтелектуальний спорт, технологію у навчанні, та виховання культури спілкування та толерантності. Міжнародний турнір «Lviv Open 2015» допоможе інтегруватись українським дебатерам до європейського та світового рівня». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів