20 ветеранів АТО та ООС змагатимуться у Львові

10:30 27 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У неділю, 30 червня, о 13.00 перед пам’ятником Тарасові Шевченку на проспекті Свободи розпочнуться змагання з функціонального багатоборства для людей з інвалідністю, зокрема і ветеранів війни під назвою «Ігри Героїв».

Про це повідомили в четвер, 27 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «До Львова на товариську зустріч з побратимами приїдуть 20 ветеранів АТО та ООС з різних міст України, щоб продемонструвати свій незламний дух. Організатори запрошують прийти та підтримати Героїв. Змагання відбудуться у Львові уже втретє».

Керівник проекту у Львові та  ГО інвалідів воїнів АТО «Пульс життя» Павло Слободян зазначив: «Учасники змагань прагнуть своїм особистим прикладом показати всім людям з інвалідністю, що можна жити повноцінним життям і з інвалідністю, а також продемонструвати всім глядачам можливості сили волі. А на завершення заходу наших Героїв і всіх глядачів привітають концертом Неля Каблучка – переможниця конкурсу «Голос Країни» цього року, а також спортивні колективи».

«Цього року «Ігри Героїв» очолить Роман Линдов – молодий чоловік, який отримав поранення (втратив кисть руки та отримав опік 30% поверхні тіла) під час Майдану взимку 2013/2014 років, а тепер став найсильнішим адаптивним кросфіт-атлетом України», – поінформував Павло Слободян.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів