15-24 травня у Львові запланували провести чемпіонат Європи з боксу серед юніорів

15:22 20 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: fbu.net.ua

Як повідомили в п’ятницю в управлінні молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, 15-24 травня на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України на вулиці Клепарівській, 39-а заплановано проведення чемпіонату Європи з боксу серед юніорів.

Відповідно до рішення тендерного комітету Європейської боксерської конфедерації (EUBC), в Україні, в період з 15 до 24 травня 2015 року заплановано проведення Чемпіонату Європи з боксу серед юніорів. Керівництво Федерації боксу України однозначно ухвалило провести ці представницькі офіційні європейські змагання у Львові – старовинному й гостинному українському місті, яке славне й своїми спортивними досягненнями.

На європейській спортивній арені Львівщина зарекомендувала себе як один з успішних організаторів найвідповідальніших офіційних міжнародних змагань, яка має блискучий досвід в проведенні чемпіонатів Європи з боксу: юнацький 2002 року та юніорський 2010 років, що й стало одним з визначальних чинників в прийнятті відповідного рішення національної федерації. На участь в Чемпіонаті Європи очікується понад 300 найсильніших молодих боксерів з 35 європейських країн, в тому числі й збірна команда України.

Загальна кількість очікуваних спортсменів, тренерів, суддів та представників зарубіжних команд налічуватиме понад 500 осіб. Змагання проводитимуться на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України  за адресою: м.Львів, вул. Клепарівська, 39-а.

Про це повідомили сьогодні, 20 березня, на сайті управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів