11 жовтня у Львові відбудеться матч ветеранів «Карпат» і «Динамо» пам’яті Андрія Гусіна

21:50 21 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: letnews.ru

Не виключено, що зокрема до Львова приїдуть Андрій Шевченко й Сергій Ребров.

У неділю, 11 жовтня, о 15:00 на стадіоні «Україна» відбудеться товариський матч-пам’яті видатного українського футболіста Андрія Гусіна. Зважаючи на те, що Андрій Гусін свою кар’єру розпочинав саме у Львові, після чого переїхав до столиці, у цьому поєдинку участь візьмуть ветерани львівських «Карпат» та київського «Динамо». 

За львівську команду зіграють одноклубники Андрія Гусіна, з якими він уперше вийшов на поле у вищій лізі у 1992 році. Дебют тоді ще нападника (у центр півзахисту гравця перевів Валерій Лобановський) ознаменувався дублем у ворота тернопільської «Ниви», при тому, що високий блондин з’явився на полі лише після перерви.

Свою згоду попередньо дали Олег Бенько, Микола Сич, Василь Леськів, Андрій Покладок, Михайло Стельмах, Олександр Чижевський, а також Богдан Стронціцький, Володимир Різник, Анатолій Петрик, Юрій Шулятицький, Андрій Сапуга, Геннадій Жилкін, Роман Толочко, Василь Кардаш, Віктор Рафальчук, Олег Гарас, Іван Павлюх, а також футболісти кам’янко-бузьких «Карпат» Тарас Павліш, Роман Гнатів і Віталій Шумський.  За словами батька Андрія Гусіна пана Леоніда, київську команду сформують футболісти, з якими він доходив до півфіналу Ліги Чемпіонів: Олександр Головко, Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Віталій Косовський.

Не виключено, що до Львова приїдуть також Олександр Шовковський, Каха Каладзе, Сергій Ребров і Андрій Шевченко. Про це повідомили сьогодні, 21 вересня, в прес-службі (інформаційному центрі) ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів