11 липня через Львів проляже навколосвітній велотур за Україну та світ без сиріт (оновлено)

17:30 8 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

11-13 липня Львів відвідають 50 дітей.

«Упродовж 10-13 липня Львівщиною прямуватиме навколосвітній велотур за Україну та світ без сиріт», – поінформували сьогодні, 8 липня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Участь у велотурі  беруть сім'ї з прийомними дітьми, усиновителі, вихованці та випускники інтернатів, представники громадських та благодійних організацій, а також небайдужі до проблем дітей-сиріт люди. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

Зокрема, 10 липня велотур прямуватиме через село Стоянів у Радехівському районі. Далі курсуватиме до Червонограда через Радехів, села Полове, Новий Витків, Корчин, Поздимир і Бендюги.

11 липня велотур курсуватиме з Червонограда до Львова через селище Гірник, Великі Мости, Жовкву, села Сопошин і Перемивки, селище Куликів, села Великий Дорошів і Великі Грибовичі.

13 липня – зі Львова до кодону України з Польщею (Рава-Руська – Гребенне) через села Великі Грибовичі й Великий Дорошів, селище Куликів, села Перемивки й Сопошин, Жовкву, села Воля-Висоцька і Добросин та Рава-Руську.

Організатори велопробігу – Всеукраїнська громадська організація «Україна без сиріт».  Варто зазначити, що велотур відбувається за активної участі та підтримки Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби.  Окрім того, в рамках проведення велотуру 11 липня о 16:00 у приміщенні Львівської облдержадміністрації на вулиці Винниченка, 16 у Львів,) відбудеться засідання круглого столу представників Всеукраїнської громадської організації «Україна без сиріт» з громадськістю».

Раніше в прес-службі міськради розповіли:

«У понеділок, 11 липня, діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування проїжджатимуть у межах навколосвітнього велотуру за Україну та світ без сиріт через площу Ринок. Міський голова Львова привітається з ними.

«У Львові 11-13 липня відбудеться навколосвітній велотур за Україну та світ без сиріт з метою популяризації сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та допомоги знедоленим дітям. У рамках проекту 50 дітей 11-13 липня відвідають Львів.

Організатори велопробігу – Всеукраїнська громадська організація «Україна без сиріт». Контактні особи: відділ у справах дітей – пані Ольга, телефон 067-925-10-10;   організатор – пан Дмитро, телефон 063-134-07-38; організатор – пан В’ячеслав, телефон 067-299-14-56».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів