1 квітня «Шахтар» прийматиме у Львові «Металіст» (відео)

11:38 1 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: niktoday.com.ua

У 20-му турі чемпіонату України донеччанм протистоятимуть у нашому місті харків’яни.

1 квітня донецький «Шахтар» прийматиме о 17:00 на«Арена Львів» у 20-му турі чемпіонату України харківський «Металіст». Арбітр цього матчу буде Юрій Грисьо зі Львова, його асистентми – Максим Чертоляс з Херсона й Віталій Сухін з Одеси. Четвертий арбітр – Ярослав Козик з Мукачевого. Спостерігач арбітражу – Сергій Дзюба з Києва.

Під час паузи, пов’язаної з іграми збірних, «Шахтар» провів кубковий поєдинок із «Ворсклою» та оформив вихід до півфіналу. Тепер на порядку денному важливий матч у чемпіонаті країни, де «гірники» відстають на 3 очки від «Динамо». 

Напередодні наставник «Шахтаря» Мірча Луческу відповів на запитання журналістів. Містер розказав про кадрову ситуацію в команді. З «Металістом» точно не гратимуть Азеведо і Ракицький, що відновлюються після травм. Цілком імовірно, в центрі оборони знову діятимуть Кривцов та Ордець, а позиції опорних хавбеків займуть Степаненко і Малишев.  

«Металіст» посідає 11-те місце в турнірній таблиці. Харків’яни на два очки відстають від «Говерли» і на три – від «Олімпіка».

Наставник команди Олександр Севідов на прес-конференції після матчу попереднього туру вагомо зауважив, що у зв’язку із виключенням запорізького «Металурга» зі змагань за спортивним принципом ніхто не вилітає. Тому матчі чемпіонату, що залишилися, – справа честі для «Металіста» і можливість для молодих гравців зарекомендувати себе з найкращого боку. Безперечно, матч із «Шахтарем» стане для них топ-мотивацією.    

Команди провели 37 зустрічей в чемпіонатах України. 25 разів вигравав «Шахтар», двічі перемагав «Металіст», 10 матчів завершилися внічию. Різниця м’ячів: 83–27 на користь донеччан.  

На своєму полі «оранжево-чорні» виграли 12 матчів із 18. У двох випадках перемагав «Металіст» і 4 рази команди залишали поле за рівного рахунку. Різниця м’ячів: 43–13. 

У 7-му турі команди грали в Харкові. На 35-й хвилині «Шахтар» повів у рахунку після удару здалеку Ракицького. Ще до перерви Тейшейра провів другий м’яч «гірників».

У другому таймі перевага лишалася за донеччанами та втілилась у голи Кучера, Тейшейри (з пенальті) і Гладкого. Зрештою 5:0 – впевнена перемога «Шахтаря» на виїзді. 

Гольова серія «Шахтаря» в зустрічах чемпіонату з «Металістом» налічує 22 матчі. Про це повідомили в прес-службі ФК «Шахтар».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів