Завтра у Львові вночі та вранці очікуються заморозки

17:00 1 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Гідрометцентру

У міськараді просять звернути увагу на зниження температури і відповідно вдягатись, щоб запобігти переохолодженню організму та подальшим негативним наслідкам цього.

 «Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 2 жовтня, вночі та вранці туман, видимістю 200-500 метрів, на поверхні ґрунту – заморозки 0-2º», – передали сьогодні, 1 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«2 жовтня: мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці – туман. Вітер – західний, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вночі 2-4º тепла, на поверхні ґрунту – заморозки 0-2º, вдень – 15-17º тепла.

3 жовтня: мінлива хмарність, без опадів. Вітер – південно-західний, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 3-8° тепла, вдень – 18-23º тепла.

4 жовтня: мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер – південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде 6-11° тепла, вдень – 18-23º тепла.

Львівська міська рада звертається до мешканців з проханням звернути увагу на зниження температури і відповідно вдягатись, щоб запобігти переохолодженню організму та подальшим негативним наслідкам цього».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів