Завтра у Львові розпочне роботу Кліматичний форум

20:13 27 листопада 2019 р.

Фото до новини

28-29 листопада мери українських міст, члени Уряду, науковці, громадські діячі й кращі практики світу зберуться у Львові на Національному форумі «Кліматичні амбіції міст 2019», щоб спільно вирішувати, як містам жити в нових кліматичних реаліях.

Про це інформують організатори заходу.

Як зменшити вплив на клімат і адаптуватися до тих змін, які вже стали невідворотними — завдання, яке доведеться вирішувати усім українським містам.
Сталий розвиток міст — це коли мешканцям живеться комфортно, економіка розвивається, а довкілля не страждає. В світі вже такий досвід є. Це реально і в Україні — чотири міста вже заявили про те, що до 2050 року перейдуть на 100% ВДЕ і мають перші результати, якими й поділяться на заході. Про свій досвід також розкажуть представники міст Європи, Азії та Америки.

Представники міжнародних організацій та фінансових установ заявили про свою готовність надати технічну та фінансову підтримку українським містам, які переходять на ВДЕ. 

Форум організовують: Українська Кліматична Мережа та міжнародна організація 350.org - Україна за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні(Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine). Асоціація «Енергоефективні міста України» - серед партнерів цього Форуму.

Нагадаємо, 14 листопада у Львові вперше скликали "Форум Гідності".

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів