Завтра у Львові очікуються дощ, мокрий сніг, ожеледиця й туман (оновлено)

21:22 9 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Регіональний центр з гідрометеорології попередив про ускладнення погодних умов.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра, 10 грудня, на дорогах буде ожеледиця», – передали сьогодні, 9 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Вночі – без істотних опадів. Вранці та вдень – невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці – слабкий туман, вдень – слабка ожеледь. Вітер – північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме від 1º морозу до 1º тепла, вдень – 2-4° тепла.

11 грудня: хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями – туман. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 4° морозу до 1º тепла, вдень – 1-6° тепла.

12 грудня: хмарна погода з проясненнями. Вночі – без істотних опадів. Вдень місцями – невеликий мокрий сніг з дощем. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 1-6° тепла».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в середу:

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує: завтра, 10 грудня, вранці та вдень можливий невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця! Температура повітря вночі від 2° морозу до 3º тепла, вдень 1-6° тепла.

Правоохоронці звертаються до усіх учасників дорожнього руху: будьте обережними, зважайте на погодні умови! Закликаємо керманичів дотримуватися безпечної швидкості, інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрувань, уважно стежити за дорожньою обстановкою.

Просимо також бути особливо уважними пішоходів, дбати про власну безпеку, не вибігати на дорогу. Також радимо використовувати у темну пору доби на верхньому одязі та взутті світлоповертаючі елементи, аби водії могли вчасно помітити вас!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів