Завтра у Львові – холодно. А потепліє – в неділю

17:22 17 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Та й опадів буде менше.

Як повідомляє сьогодні, 17 жовтня, погодний сайт «Opogode.ua», завтра дощу у Львові поменшає, але буде холодно: вночі – від 3 до 8 градусів тепла, а вдень – від 8 до 13. Місцями – пориви західного вітру до 15 м/с. Вночі та вранці – ще й тумани.

У суботу, 19 жовтня, вигляне сонце. Однак уночі буде лише 5 градусів тепла, а вдень – 9. 

У неділю, 20 жовтня, – сонячно. А потепліє до 12-14 градусів тепла. Періодично очікуються туманы.

Відтак головний синоптик «Opogode.ua» Наталка Діденко вважає, що українцям поки рано готуватися до зими. Бо якщо 18 жовтня погоду в країні все ще буде визначати активний циклон з Балкан, котрий принесе дощі та похолодання, то приблизно через тиждень, з 20-23 жовтня температура повітря підвищиться до +12 +17 градусів, а на півдні і заході України – до +19 +23 градусів.

«Протягом 20-22 жовтня опадів в Україні стане набагато менше, тільки 22 жовтня на півночі і сході вірогідні помірні дощі. Температура повітря поступово і незначно підвищиться до +10 +16 градусів, а 23 жовтня очікується подальше підвищення температури», – розповіла також синоптик. При цьому додала, що вже 19 жовтня на зміну циклону в Україні прийде зона високого атмосферного тиску, і, хоча негода все ще буде утримуватися в східних областях, на заході та півночі істотні опади малоймовірні.

Як інформував «ЩЛ», Укргідрометцентр прогнозував у другій половині тижня подальше зниження температури повітря й дощову погоду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів