Завтра у Львові – туман, сніг та ожеледиця (оновлено)

18:05 25 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Правоохоронці попереджають водіїв про погіршення погодних умов.

«До уваги водіїв! Просимо усіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними! За прогнозами синоптиків, завтра на Львівщині очікується сніг та ожеледиця», – повідомили сьогодні, 25 листопада, в прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції, де також поінформували:

«Зокрема, як інформує регіональний центр з гідрометеорології, 26 листопада в області погода буде хмарною з проясненнями. Місцями невеликий сніг та мокрий сніг. Вночі та вранці слабкий туман. На дорогах ожеледиця! Температура повітря вночі 2-7° морозу, а вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Шановні водії! Сумлінно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, уникайте ризикованих маневрувань, не перевищуйте швидкість, із особливою обережністю рухайтеся на спусках та підйомах, шляхопроводах, дотримуйтеся безпечного інтервалу та дистанції!».

Натомість у прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 25 листопада, «Щоденному Львову»:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомив, що завтра,26 листопада, буде хмарна погода з проясненнями. Вночі – без істотних опадів. Вдень місцями – невеликий мокрий сніг з дощем. Вночі та вранці – туман. На дорогах – ожеледиця. Вітер – східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-6° морозу; вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

27 листопада: хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці місцями – невеликий мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів