Західні синоптики вперто прогнозують Україні «апокаліптичні морози»

12:54 4 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: delate.info

Натомість у Києві метеорологи вважають, що зима загалом буде м'якою.

«ТСН» повідомляє сьогодні, 4 листопада, що західні синоптики прогнозують Україні цього року сильні та тривалі морози, а от вітчизняні метеорологи заспокоюють і говорять про доволі м'яку зиму. Про те, чи справді на Україну чекають апокаліптичні морози, йдеться в сюжеті «ТСН.Тиждень».

Зокрема в ньому інформують, що інтернет рясніє повідомленнями про найхолоднішу зиму за останні сто років. Автори цих апокаліптичних прогнозів – американський метеоролог Джо Бастарді і німецький синоптик Домінік Юнг.

Останній радить уже купувати теплий одяг, бо переконаний, що глобальне потепління цієї зими пройде повз Україну. «У вас будуть сильні, тривалі морози, особливо в січні-лютому, середня температура буде мінус 15 градусів удень і мінус 25 уночі», – зазначив Домінік Юнг.

Натомість метеоролог із Києва вважає: «Я думаю, що зима загалом буде м'якою».

Тим часом архітектор Георгій Духовничий попереджає, що під час морозів можуть упасти будинки, які давно називають столичними пізанськими вежами.

Подробиці – на відео «ТСН».

Як повідомляв «Щоденний Львів», директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда прогнозував 7 жовтня: «Середня температура зимового періоду в Україні буде вищою за норму. Аномально теплим очікується січень. Грудень за температурним режимом буде близьким до норми». А народний синоптик Валерій Некрасов пророкував 4 жовтня: «Зима буде малосніжна, з помірними морозами. Не вірте, коли вам обіцяють Сибір з -30. Але разом із тим, зима буде довга. Потеплішає лише наприкінці квітня. А в травні вже будемо носити майки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів