Вода з річок на Львівщині може затопити сільгоспугiддя

09:20 22 травня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: rbc.ua

За даними Укргідрометцентру, внаслідок значних та сильних дощів, 22-23 травня продовжаться підйоми рівнів води на річках басейну Захiдного Бугу з виходом води на заплаву та її подальшим затопленням сільськогосподарських угiдь.

Про це повідомили в середу, 22 травня, в прес-службі ДСНС, де також розповіли, що підйоми рівнів води на річках басейну очікуються й на рiчках басейнiв Днiстра та Сяну у Львiвській та Iвано-Франкiвська областях.

«22 травня на річках басейну Дністра у Львiвській Iвано-Франкiвська області очiкується пiдйом рiвнiв води з подальшим затопленням заплав. Можливе часткове пiдтоплення прирiчкових населених пунктiв, госпооб’єктiв у Городоцькому, Стрийському, Жидачiвському районах Львiвськоi областi, Долинському, Калушському, Надвiрнянському, Богородичанському, Тисменицькому, Рожнятiвському районах Iвано-Франкiвськоi областi. При значних дощах формування значного мiсцевого та схилового стоку, в горах iснує загроза утворення селевих потокiв», – поінформували також у прес-службі ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів