Ведмежий притулок на Львівщині готується приймати туристів

15:30 26 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/BearSanctuaryDomazhyr

В адміністративному приміщенні ведмежого притулку «Домажир» відбулася робоча зустріч представників притулку та Яворівського національного природного парку, на якій підписано угоду про співпрацю.

Про це повідомили сьогодні, 26 березня, в департаменті екології та природніх ресурсів Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Сторони домовились налагодити узгоджені та перспективні дії для ведення організованого туризму, екопросвітницьких заходів, відпочинку та надання інших видів рекреаційних послуг, а також проводити на належному рівні іміджування установ, наявної в них рекреаційно-туристичної інфраструктури та визначні місця Розточчя з метою масового залучення туристів. В угоді передбачена співпраця у сфері організаційно-господарської діяльності щодо створення спільних туристичних маршрутів, розважальної і соціально-культурної інфраструктури. Крім цього, особлива увага зосереджена на заходах, спрямованих на охорону навколишнього середовища».

Директор Яворівського НПП, заслужений природоохоронець України Михайло Біляк, запевнив: «Наша співпраця дасть змогу туристам відчути комплекс позитивних емоцій, які дарує Розточчя.  А це найголовніше для туристів, яких запрошують відвідати ведмежий притулок «Домажир», та далі мандрувати територією Яворівського НПП, де можна ознайомитися із центром розведення дикого коня-тарпана, пройтись вздовж берегів річки Верещиця, Янівських ставів та пізнати світ водоплавних птахів, зробити прогулянку ботанічними, науково-пізнавальними стежками, обабіч яких зростають унікальні червонокнижні любка дволиста, лілія лісова, та багато інших рідкісних рослин».

А директор ведмежого притулку «Домажир» Ігор Николин наголосив: «Можливості для розвитку різних видів туризму на наших об’єктах надзвичайно великі. Тому плануємо, аналізуємо пропозиції аби кожному туристу незалежно від віку і захоплень було цікаво розважатись у природному середовищі, пізнати його, та найголовніше, оздоровитись».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів