«Укрбудсервіс» відновлює Личаківський парк у Львові

17:48 16 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Личаківському парку прокладуть центрову алеї з вулиці Пасічної до вулиці Цетнерівка.

У прес-службі Львівської міськради повідомили в четвер, 16 травня: «Тривають ремонтні роботи на території Личаківського парку. Роботи проводить компанія «Укрбудсервіс».  Заступник директора департаменту містобудування ЛМР Володимир Данилюк розповів: «Восени минулого року ми уклали угоду на ремонт Личаківського парку з інвестиційною компанією «Укрбудсервіс». Роботи розпочалися у листопаді 2018 року. Наразі виконано 60% робіт прокладання дощової каналізації.

«Паралельно перекладають велосипедну доріжку та роблять освітлення. Після цього компанія проводитиме роботи з прокладання центрової алеї з вулиці Пасічної до вулиці Цетнерівки. Загалом на ремонт вже витратили один мільйон 700 тисяч гривень», – поінформував також Володимир Данилюк

«У Личаківському парку передбачено виконання робіт з ремонту та влаштування прогулянкових доріжок, зокрема велосипедних, дитячих майданчиків, майданчика для вигулу собак, облаштування зовнішнього освітлення, висадка дерев та опорядження клумб», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів