На Розточчі готують нові веломаршрути

12:00 31 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У місті Замостя в Люблінському воєводстві Польщі відбулася робоча зустріч представників польської та української сторони з питань підготовки до реалізації проекту «RoweLove Розточчя – разом незважаючи на кордони».

Про це повідомили сьогодні, 31 жовтня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували, що йдеться про створення нових велосипедних маршрутів у Розточанському заповіднику на території України та Польщі. Зокрема, заплановано маркування веломаршрутів, облаштування пунктів обслуговування туристів, будівництво центру туристичної інформації, а також виготовлення друкованих атласів та картографічних матеріалів.

Участь у робочій зустрічі, з української сторони, взяв начальник відділу регулювання використання водних ресурсів департаменту Костянтин Орловський, який запевнив, що реалізація заходів проекту дозволить облаштувати інфраструктуру для туристів, сприятиме популяризації активного відпочинку, а також створить умови для ознайомлення широкого кола відвідувачів з «перлинами» Яворівського національного природного парку.  Він також додав, що реалізація проекту «RoweLove Розточчя» відбувається у рамках Європейського інструменту сусідства (ЄІС) та програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

Партнерами цього проекту виступають: з української сторони – Яворівський національний природний парк, Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» і департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації, з польської сторони – місто Замостя в Люблінському воєводстві Польщі та Розточанський національний парк. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів