У Львові захистники тварин вийдуть на акцію до оперного театру

23:08 26 серпня 2021 р.

Фото до новини

У неділю, 5 вересня, о 12:00 у Львові, за ініціативи гуманістичного руху UAnimals відбудеться головна зоозахисна подія України, яка стартуватиме біля Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

Про це інформують організатори акції, пише Dailylviv.com.

"Нас дістало, що Парламент ігнорує більшість зоозахисних законопроєктів. Нас дістало, що знущання з тварин все ще продають як розваги. Нас дістало, що живодерів виправдовують суди. Нас дістало, що жорстокість до тварин з кожним днем лише множиться.

Годі ігнорувати страждання тварин! Годі знущань! Годі експлуатації! Годі відкладати гуманність!

Ми не маємо права мовчати й шукати виправдання для бездіяльності, тому вже 5 вересня вийдемо на марш, щоби захистити тварин.

Майбутнє України залежить від нас. І ми маємо боротися за те, щоби це майбутнє було гуманним. Нам вистачить рішучості та впевненості, щоби зупинити жорстокість та знущання з тварин.

Захист слабких – справа сильних!"- йдеться в повідомленні.

За інформацією організаторів, щороку Всеукраїнський марш за тварин об’єднує тисячі людей в усій Україні, які виступають за цирк без тварин, заборону хутрових ферм, притравочних станцій, контактних зоопарків і дельфінаріїв, порятунок тварин від жорстокого поводження та захист їхніх прав на всеукраїнському рівні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів