У Львові маркуватимуть собак червоними кліпсами

13:45 1 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Маркування собак, які побували у львівському комунальному підприємстві «Лев» і пройшли у ньому процедури вакцинації та стерилізації, відбувається щороку іншим кольором.

Про це повідомили в п’ятницю, 1 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «2019 року при відпуску тварин з ЛКП «Лев» їм на вушка вдягатимуть червоні кліпси, виготовлені з пластику. З одного боку на них вказано назву підприємства, з іншого – номер собаки».

У львівському комунальному підприємстві «Лев» пояснили: «Щороку ми змінюємо колір кліпс, аби візуально розпізнавати, коли востаннє тварина була нами відловлена. Така позначка на вушку у вуличного чотирилапого означає, що собаки пройшли вакцинацію від сказу в «Леві» та були внесені до електронної бази даних безпритульних тварин. 2018 року колір кліпс був рожевим. Упродовж 2019 року тварини із рожевими кліпсами будуть повторно відловлені та доставлені на наше підприємство, де вони знову пройдуть вакцинацію від сказу. А ще ми будемо шукати для них родину для прилаштування та обов’язково опублікуємо їхні фото на наших інтернет-сторінках та у ЗМІ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів