У ЛМР повідомили, яких збитків завдала негода у місті

10:41 15 липня 2024 р.

Фото до новини

Негода, яка тривала зі вчорашнього вечора, спричинила пожежі та додаткові проблеми з електропостачанням у Львові.

Також у районах міста зафіксували падіння невеликих гілок та одного дерева, яке вже забрали. Підтоплень чи інших пошкоджень немає.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Так, падіння невеликих гілок, які не перешкоджали руху, зафіксовано за такими адресами: вул. В. Великого, вул. Дніпровська, вул. Річицька та вул. Стрийська. Також на вул. Тютюнників впало дерево, яке комунальники уже розкрижували, тож проїзд повністю забезпечено.

Читайте також: У Львові зафіксували момент влучання блискавки у телевежу

Фахівці Львівобленерго працюють над відновленням електропостачання мешканцям приватного сектору на вул. Кобилиці, де вчора закоротило провід, а також відновлюють електропостачання мешканцям Рудно і у Рясне-Руське, які частково залишились без електрики через влучання блискавки.

Також від влучання блискавки у невеликій закинутій будівлі на межі міста, на вул. Трускавецькій, вчора трапилась пожежа. Водночас, за уточненою інформацією, пожежі в Рудно не було зафіксовано – це загорілась літня кухня у селі Паланки Івано-Франківської громади.

Читайте також: Блискавки у Львові спричинили кілька пожеж. Проблеми зі світлом (відео)

За час негоди блискавка тричі влучала в контактну мережу у Львові. Станом на зараз усі пошкодження усунули, і електротранспорт працює у звичному режимі.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів