У Гряді відбудуться Лавандові фестини

15:07 29 червня 2023 р.

Фото до новини

Завтра, 30 червня, у с. Гряда, на лавандовому полі біля місцевої гімназії, відбудуться Лавандові фестини.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Вхід – вільний. Для гостей тут будуть, зокрема, тематична фотозона, майстер-класи, концерт та сувеніри з лаванди. Також у межах заходу проведуть благодійний ярмарок, аби зібрати кошти для наших воїнів.

Як розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР, лавандове поле у Гряді посадили учні та вчителі місцевої гімназії. Під час навчального року на лавандовому полі вчителі гімназії проводять уроки просто неба. А влітку поле перетворюється на релакс- та фотозону. І саме тут відбувається один із найцікавіших заходів у гімназії – Лавандові фестини.

«Ідея висадити на території Грядівської гімназії лаванду, а заодно організувати щорічні фестини, належить директорці навчального закладу Ірині Гниді. Вона запропонувала цей проєкт, коли проходила конкурс на посаду директора. В реалізації задуму допомогла вчителька хімії та біології Ліля Гринчук. А також місцева підприємиця Валентина Баштова.

Ініціатива фестин - дуже гарна, адже дає можливість молоді та дітям показати свої таланти, а також зібрати кошти для наших захисників»,- зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Як додала Ірина Гнида, Лавандові фестини відбудуться у Гряді вперше. Директорка гімназії сподівається, що такий захід у Гряді стане  традиційним.  

Початок фестин– о 15:00 год. Усіх охочих чекатимуть за адресою:  с. Гряда, вул. Шевченка, 40.

Гряда: свині не винні

Свинокомплекс у Львівській МТГ отруює Європу: справою зайнявся Інтерпол (відео)

У Гряді роздали гектари землі, де мали бути ліс, рибне господарство або виробництво

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів