Синоптики застерегли про заморозки, пориви вітру й грози на Львівщині

09:40 3 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Вранці та вдень подекуди у Львівській області дошкулятимуть пориви 15-20 метрів за секунду.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації опублікували сьогодні, 3 жовтня, прогноз: «Хмарна погода з проясненнями. Вранці та вдень – короткочасні дощі, подекуди – грози. Вранці – слабкий туман. Вітер – південний, 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень місцями – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 12-17° тепла».

Натомість у Львівській міськраді поінформували напередодні: «За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 3 жовтня на поверхні грунту й подекуди в повітрі – заморозки 0-2°. Вранці та вдень місцями – пориви південного вітру 15-20 метрів за секунду, грози. Вранці – слабкий туман. Температура повітря вдень – 12-17° тепла».

«Уночі та вранці 4 жовтня часом очікуються дощі. Вдень місцями – невеликі дощі. Вітер – західний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 3-8° тепла, вдень – 11-16° тепла», – розповіли також у міськраді.

«5 жовтня синоптики прогнозують без істотних опадів. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 3-8° тепла, вдень – 13-18° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів