Синоптики попередили про туман та ожеледицю у Львові

17:40 10 листопада 2016 р.

За інформацією регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 11 листопада, у Львові вночі та вранці очікується туман видимістю 200-500 метрів, а на дорогах – ожеледиця.

Про це повідомили сьогодні, 10 листопада, в прес-службі Львівськоїміськради, де також поінформували, що синоптики прогнозують також завтра вночі невеликі опади. Натомість день минатиме без опадів. Вітер буде в п’ятницю південним (вночі – 3-5 метрів за секунду, а вдень – 9-14 метрів за секунду) та поривчастим. Температура повітря вночі – 0-2° морозу, вдень – 5-7° тепла.

12 листопада очікуються вночі невеликі опади. Вдень часом – дощ з переходом в мокрий сніг. Вночі та вранці місцями – туман, на дорогах – ожеледиця. Вітер –північно-східний, вночі 3-8 метрів за секунду, вдень –9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 4° морозу до 1° тепла, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

13 листопада прогнозується часом – мокрий сніг та сніг, вночі місцями – сильні опади й налипання мокрого снігу, на дорогах – ожеледиця. Вітер – північний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря впродовж доби – 0-5° морозу.

14 листопада місцями – невеликий сніг та мокрий сніг. 15 листопада – без істотних опадів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів