Синоптики попередили львів’ян про складні погодні умови

16:58 16 листопада 2016 р.

За інформацією регіонального центру з гідрометеорології, в середу в другій половині дня зі збереженням вночі в четвер у Львові очікуються туман видимістю 200-500 метрів, а на дорогах – ожеледиця.

Про це повідомили в середу, 16 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували, що сьогодні вдень зі збереженням вночі завтра часом будуть мокрий сніг та дощ. У середу також переважатимуть хмарна погода, часом – мокрий сніг та дощ, місцями – ожеледь, а на дорогах – ожеледиця.

Натомість у другій половині дня 16 листопада місцями дошкулятимуть тумани видимістю 200-500 метрів і південний та південно-західний поривчасті вітри 7-12 метрів за секунду. Температура повітря становитиме 0-3º тепла.

17 листопада в першій половині ночі очікуються прояснення й переважно буде без опадів. Лише і другій половині ночі та впродовж дня часом дошкулятиме дощ, місцями – з мокрим снігом і слабка ожеледь. Вночі місцями – туман видимістю 200-500 метрів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 0-5º морозу, в горах – можливо до  8º морозу, вдень – від 1º морозу до 4º тепла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів