Синоптики попередили львів’ян про пориви вітру та ожеледицю

17:40 4 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що 5 грудня на території Львівської області Львова на дорогах очікується ожеледиця, а подекуди – пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду й налипання мокрого снігу.

Вночі – дощ з переходом в мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь. Вдень – невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер – північно-західний, 7-12 метрів за секунду, вночі – пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 2-4° морозу, вдень – 2-4° тепла.

6 грудня буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний з переходом на південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 2-7° морозу, місцями – 10-12° морозу, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

7 грудня –  хмарно. Часом – мокрий сніг та дощ. Подекуди – налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 1-6° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

8-9 грудня – часом дощ та мокрий сніг, температура повітря вночі – від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 1-6° тепла.

Про це повідомили у вівторок, 4 грудня, в прес-службі Львівської міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів