Сьогодні метеорологи прогнозують у Львові ожеледицю й мокрий сніг

10:37 6 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як передалив понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології повідомляє про несприятливі погодні умови.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 6 квітня, «Щоденному Львову»:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що сьогодні, 6 квітня, вранці на дорогах – ожеледиця. Вранці та вдень – очікуємо мокрий сніг. Вітер – північно-східний 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вдень становитиме 5-7º тепла.

7 квітня: хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці місцями – невеликий мокрий сніг. Вдень – без опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-східний, 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 4º морозу до 1° тепла, вдень становитиме 3-8º тепла.

8 квітня: мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці на дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-західний 9-14 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 0-5º морозу, вдень – 4-9º тепла.

Натомість у департаментф з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили в понеділок:

«Метеорологічна обстановка: 6 квітня вранці на дорогах – ожеледиця.

Погода: фактична – хмарно з проясненнями. Місцями – дощ. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 2-5 метрів за секунду. Температура повітря – 0-5º морозу.

Прогноз – хмарна погода з проясненнями. Вранці та вдень часом – мокрий сніг. Вранці – слабкий туман, на дорогах – ожеледиця. Вітер – північно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 3-8º тепла.

Стан автомобільних доріг (стан покриття, опади, температура, кількість одиниць техніки і людей на розчистці) на шостугодину ранку 6 квітня:

а) державні дороги: проїзд забезпечено, покриття сухе, без опадів, працюють (чергують) 7 (29) осіб та 6 (27) одиниці техніки. На ділянці автодороги Київ-Чоп, яку обслуговує фірма «ОНУР», працюють (чергують) 0 (16) особи та 0 (13) одиниці техніки.  

б) інші дороги: проїзд забезпечено, покриття – сухе, без опадів, температура -1°С працюють (чергують) 0 (28) осіб та 0 (26) одиниці техніки.

в) перевали: Орявсько-Івашківський: проїзд забезпечено, покриття – сухе, без опадів, працюють (чергують) 0 (6) осіб та 0 (4) одиниць техніки; Ужоцький: проїзд забезпечено, покриття – сухе, без опадів, температура -1°С, працюють (чергують) 3 (0) особи та 2 (0) одиниці техніки». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів