«Підходимо до піку морозів цієї зими», – синоптик

22:22 8 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Наталії Діденко в інтернет-мережі «Facebook»

Метеоролог Наталія Діденко попередила: «Найближчої ночі в Україні морози досягнуть 15-22 градусів».

Синоптик Наталія Діденко повідомила сьогодні, 8 лютого: «Підходимо, сподіваюсь, до піку морозів цієї зими. Адже найближчої ночі в Україні морози досягнуть 15-22 градусів. Це – переважно. А на півночі та північному сході – Чернігів, Суми, Харків, Луганськ – місцями – мінус 22-27 градусів! Трохи милосердніше буде в західних областях – Львів, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, – мінус 10-18 градусів». 

«Вдень картинка – така: переважатимуть 10-15 градусів морозу, на півдні, в Одесі. наприклад, – мінус 3-5 градусів, на заході – мінус 4-9, а на Закарпатті та в Криму вночі – невеликий мороз, а вдень в Ужгороді та Сімферополі – близько нуля», – розповіла також метеоролог.

«Уважно та обережно! На Закарпатті триває лавинна небезпека, заторні та льодохідні явища. Тут перегортайте періодчино повідомлення служб з надзвичайних ситуацій.

«Тепер –  про сніг. Можна трохи передихнути, – повідомита також Наталія Діденко. – Бо завтра будь-які опади витисне з нашої території північний антициклон з грайливим ім’ям Еріка. Тому може бути навіть сонце, яке, правда, ніяким утеплюючим чином не вплине на лютий мороз».

Наталія Діденко написала це сьогодні, 8 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів