Переваги користування телеграм ботом для прогнозу погоди

18:02 9 липня 2021 р.

Фото до новини

У чат-боті можна отримати погодинний прогноз, щоб відстежувати зміни погоди впродовж дня.

У більшості міських жителів, які мешкають в Україні, є смартфони, з різними додатками та месенджерами. Найбільшою популярністю користуються Telegram, Viber і WhatsApp. За допомогою цих додатків користувач спілкується, отримує інформацію. Досить популярними останнім часом стали чати в месенджерах, які дозволяють без застосування сайтів спілкуватися людям по інтересам і вподобанням. 

Переваги користування телеграм ботом для прогнозу погоди 

Для того, щоб бути готовими до різних сюрпризів з боку погоди, більшість жителів дізнаються прогноз рано вранці, перед тим як піти на роботу. Це дозволяє визначитися, чи варто брати з собою парасольку. Однак отримання інформації вимагає певного часу, якого часто не вистачає. В цьому допоможе прогноз погоди телеграм бот, який дозволить дізнаватися про атмосферні явища у будь-який час дня і ночі.  

Переваги боту в телеграм:

  • Основна перевага в тому, що роботу бота можна підлаштувати під себе. 
  • Можлива автоматична доставка повідомлення в конкретний час. Наприклад, якщо людина щодня йде на роботу близько 8:00 ранку, бот можна налаштувати на отримання повідомлень о 7:00 ранку. Таким чином людина зможе визначитися і побудувати подальші плани на день. 
  • Не потрібно витрачати час на пошук прогнозу погоди, обирати найкращий сайт, вивчати показники. Бот зробить все самостійно, без участі користувача. Можна оформити автоматичне повідомлення про кліматичні зміни погоди. Це стосується штормових попереджень, для того щоб людина була готова к сюрпризам, та не планувала поїздки за місто, або тривалу подорож на авто, велосипеді. 

Чим обумовлена популярність чат-ботів?

Основна перевага в тому, що це зовсім не додаток, і не займає додаткове місце у пам'яті телефону. Досить відправити боту повідомлення, які будуть регулярно надходити в Телеграм. Вперше боти використовували в банках, а також в інтернет-магазинах, щоб підтримувати зв'язок з клієнтами. Утримання колл-центру вимагає значної кількості коштів. Клієнти часто віддають перевагу магазинам із цілодобовою підтримкою. 

Часто питання та труднощі клієнтів повторюються. Відповідно оператору доводиться кілька разів відповідати на одні і ті ж питання. Значно простіше встановити чат-бот, який буде вишукувати повторювані слова, відповідати на питання користувачів. 

У чат-боті можна отримати погодинний прогноз, щоб відстежувати зміни погоди протягом дня. Адже нерідко після роботи багато хто планує прогулянки в парку з дітьми,або дозвілля, активний відпочинок на роликах, самокатах або велосипедах. Щоб дощ не зіпсував планів на сьогодні, обов'язково варто користуватися ботом.

На завтра у Львові прогнозують шквали (відео з Кракова)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів