Природа (cтор. 232)

Фото для новини

10:00 13 червня 2015 р.

Львів’ян запрошують на толоку до Парку культури

Ініціативна група «Dog-Friendly City» закликає усіх любителів собак прийти на толоку в Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, аби спільними зусиллями прибрати місце майбутнього майданчика для вигулу собак.

Природа

Фото для новини

09:55 13 червня 2015 р.

Сьогодні у Львові стартує фестиваль «Свято хвостатих друзів» (програма)

За ініціативи студентів Національного університету «Львівська політехніка» в рамках конкурсу студентських проектів Міжнародної студентської організації Enactus з 13 до 14 та з 20 до 21 червня у Львові проведуть фестиваль для домашніх улюбленців «Свято хвостатих друзів».

Природа

Фото для новини

17:20 10 червня 2015 р.

У Львівській області менша небезпека лавин, ніж у Закарпатській та Івано-Франківській

Найбільш лавинонебезпечними в українських Карпатах є Закарпатська та Івано-Франківська області. Львівська область належить до потенційно-низької або середнього ступеня лавинної небезпеки.

Природа

Фото для новини

16:56 10 червня 2015 р.

Фахівці з лавинонебезпеки в Карпатах заробляють 1500-2000 грн в місяць і дістаються в гори на рейсових автобусах

Спеціалісти, які досліджують сходження лавин в українських Карпатах, виїжджають на місця за власний кошт, у власному одязі, з власним спорядженням і без приладів.

Природа

Фото для новини

16:27 10 червня 2015 р.

Рятувальники в Карпатах готові працювати за міжнародними стандартами. Але інструкції у них – радянські

Закордонні зимові туристи, які приїжджають до України в гори мандрувати, спантеличені тим, що українська шкала лавинної небезпеки відрізняється від міжнародної шкали небезпеки, до якої вони звикли. Адже Україна користується чотирибальною, яка була запроваджена ще за радянських часів, тоді як весь світ –за п’ятибальною.

Природа