Природа (cтор. 138)

Фото для новини

13:45 7 травня 2018 р.

Львівські синоптики прогнозують грозу

За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, в понеділок, 7 травня, в другій половині дня у Львові очікується гроза.

Природа

Фото для новини

16:15 4 травня 2018 р.

Синоптики застерігають про грози й шквали у Львові

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив, що в п’ятницю, 4 травня, в другій половині дня зі збереженням до кінця доби й в суботу, 5 травня, очікуються грози, а місцями – шквали 15-20 метрів за секунду та град.

Природа

Фото для новини

18:00 3 травня 2018 р.

На Львівщині активізувалися змії

В облдержадміністрації попередили: «Із настанням спекотної погоди змії покидають свої сховища, щоби погрітися під сонячними променями».

Природа

Фото для новини

15:18 3 травня 2018 р.

Синоптики попередили львів’ян про грози й шквали

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що в четвер, 3 травня, до кінця доби у Львові очікують подекуди пориви південно-східного вітру 15-20 метрів за секунду.

Природа

Фото для новини

17:36 2 травня 2018 р.

Львів одержить «диявольський реактор» на Пластовій, – науковець

Ініціативна група, яка виступає проти будівництва сміттєзаводу у Львові, вимагає від Львівської міськради скасувати всі рішення, ухвали та інші дозвільні документи для будівництва у Львові сміттєпереробного заводу або сміттєпереробної лінії. Також представники громади наполягають на створенні спільної комісії між Львівськими облрадою, ОДА й міськрадою, яка б розв’язала сміттєву проблему. Крім того, активісти вимагають, щоби Львівська міськрада виклала у вільний доступ всі документи, які стосуються будівництва сміттєпереробного заводу.

Природа

Фото для новини

12:42 2 травня 2018 р.

Синоптики попередили львів’ян про грозу й шквал

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що в середу, 2 травня, у Львові місцями очікуються грози, вдень під час гроз подекуди – шквали 15-20 метрів за секунду.

Природа

Фото для новини

16:10 26 квітня 2018 р.

Львівські синоптики застерігають про грози й шквали

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив, що у Львові в другій половині 26 квітня зі збереженням до кінця доби 26 квітня будуть грози, місцями – пориви західного вітру та шквали 15-20 метрів за секунду.

Природа