Найбільш корисна вода

15:31 3 жовтня 2021 р.

Фото до новини

У багатьох українських містах вода з під крана не втрачає свій специфічний запах та смак, навіть після кип'ятіння або очищення фільтром. Для здоров'я вона, м'яко кажучи, становить серйозну загрозу і тому все більше людей вибирає альтернативу у вигляді очищеної або джерельної води.

Як мінімум для приготування їжі та тонізуючих напоїв її замовляють, причому як в житло, так і в офіси. Це оптимальний варіант забезпечити співробітників чистою та освіжаючою водою, причому ще й вельми економний.

Великий вибір очищеної та мінеральної води в компанії "Молодо"

Вибираючи постачальників, необхідно орієнтуватися не тільки на ціну продукції, але також на асортимент, додаткові послуги. Пройшовши на сайт https://molodo.com.ua/ru/catalog/lviv/, можна знайти багатий асортимент питної води з різних країн та джерел.

Компанія пропонує:

  • Карпатська джерельна;
  • Молодо;
  • Евіан;
  • Боржомі;
  • Моршинська.

Це все марки з європейським ім'ям, їх активно купують у багатьох країнах Старого Світу. Є мінеральні води, продукція з артезіанських свердловин і просто очищена за інноваційними технологіями.

Різна упаковка для різних цілей

Ще один фактор при покупці води - це обсяг та упаковка. Для приготування чаю або кави, або для повсякденного вживання, відмінно підходить негазована вода в пляшках 1,5 - 2 літри. Вирушаючи в похід або просто на прогулянку влітку, можна взяти з собою таку ж тару, але вже газованої мінералки, вона до речі відмінно покращує травлення, особливо це стосується Боржомі. Цей чудодійний грузинський напій, можна пити кожен день в профілактичних цілях.

Універсальний спосіб забезпечити будинок або офіс чистою питною водою

Але найбільш універсальний і популярний формат - бутлі на 18,9 л. Замовити їх можна на сайті https://molodo.com.ua/ru/product/voda-karpatska-dzherelna-18-9-l-pet-negazovana-kh-1-but/, недорога ціна і оперативна доставка, тільки доповнять приємні враження від співпраці. Бутлі часто можна зустріти на кухні в квартирі та практично в будь-якому офісі або громадському місці. Це можуть бути просто конструкції з ручною помпою або кулери.

Кулер - максимум комфорту та практичності

Кулери представляють із себе більш складні і практичні конструкції. Навіть найпростіші моделі дозволяють швидко та зручно набрати склянку або чашку води. А якщо тут передбачені режими охолодження і підігріву, тоді це цілий комплекс по заварюванню тонізуючих напоїв або видачі прохолодної цілющої вологи влітку. Часто тут передбачаються відділення для посуду, що значно економить простір в приміщенні, де розташовується кулер. Коли вода закінчується в бутлі, співробітники привезуть новий та встановлять його.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів