На Різдво у Львові потепліє

14:08 4 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lvivnews.info

6 січня в нашому місті очікується невеликий мокрий сніг з дощем та ожеледь.

«Як повідомляє Львівський гідрометцентр, на Різдво у Львові дещо потепліє. Однак, можливий мокрий сніг та ожеледь», – повідомили сьогодні, 4 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Сьогодні по Львову – мінлива хмарність. Без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер –  південно-східний, 7-12 метрів за секунуду. Температура повітря вдень – 7-9° морозу.

5 січня прогнозується хмарна погода з проясненнями. Часом – невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер – південно-східний, 7-12 метрів за секунуду. Температура повітря вночі – 10-15° морозу, вдень – 2-7° морозу.

6 січня очікується хмарна погода з проясненнями. Вночі – без опадів. Вранці та вдень місцями – невеликий мокрий сніг з дощем, ожеледь. Вночі та вранці – туман. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 5-10 метрів за секунуду. Температура повітря вночі – 4-9° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

7 січня часом опади, переважно у вигляді мокрого снігу. Місцями – ожеледь, налипання мокрого снігу. Температура повітря впродовж доби – мінус 5° морозу.

8 січня – невеликий мокрий сніг. Температура повітря вночі – 4-9° морозу, вдень – 0-5° морозу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів