На Львівщині виявили 32 незаконні рубки лісу

11:40 19 березня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: loda.gov.ua

18 рейдових бригад лісогосподарських підприємств провели цього року 217 рейдів з охорони лісу та державного мисливського фонду.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної ради, де також розповіли: «У результаті рейдів складено 36 протоколів на лісопорушників (сума штрафів – 9,2 тисячі гривень, сума завданої шкоди становить 177,4 тисячі гривень). У тому числі за незаконну рубку – 32 протоколи (сума штрафів – 8,2 тисячі гривень, сума завданої шкоди становить 177,4 тисячі гривень); за порушення вимог пожежної безпеки в лісах – один протокол (сума штрафів –0,2 тисячі гривень); за порушення правил полювання – три протоколи (сума штрафів – 0,8 тисячі гривень)».

«Державною лісовою охороною Ільницького лісництва ДП «Турківський лісгосп» виявлено двох жителів села Закіпці в Турківському районі, які здійснили незаконну рубку дерев у 18-му кварталі  Ільницького лісництва на території Риківської сільської ради загальною масою 6,59 кубометрів деревини, сума завданих збитків становить 33 тисячі гривень. На лісопорушників складено відповідні протоколи. Матеріали по даному факту передані в Турківське відділення поліції Самбірського відділу поліції для вжиття заходів та притягнення лісопорушників до відповідальності», – поінформували також в облраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів