Міжнародний фестиваль «Мисливська ватра» відбудеться на Львівщині

14:30 14 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства проведе 15 вересня на території ландшафтного парку палацу баронів Гределів у Сколе міжнародний фестиваль «Мисливська ватра».

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної ради, де також розповіли: «Метою міжнародного фестивалю «Мисливська ватра» є розвиток та популяризація мисливської культури, ловецьких традицій, а також обмін досвідом у мисливській царині серед численних гостей з України та з-за кордону».

Програма міжнародного фестивалю «Мисливська ватра»: з 10.00 – молебень у храмі Різдва Богородиці в Сколе, з 10.30  – освячення штандартів мисливських колективів, з 10.45 – урочиста хода учасників фестивалю містом до палацу Гределів, з 11.30 – урочистості з нагоди «Дня працівника лісу», з 13.00 –  конкурс мисливських колективів», виставка «Мисливство очима художників та народних умільців», продаж картин, фотографій, виробів з дерева та шкіри, біжутерії та інших виробів, презентація книги І. Я. Чудійовича «Мисливська «Атлантида» Львівських Карпат», дитячі вікторини, конкурси і забави, виступи художніх етнічних та професійних колективів, мисливська музика, імітація голосів мисливських тварин, виводка мисливських собак, виставки експонатів мисливської таксидермії й мисливських трофеїв, мисливська та бойківська кухня, з 18.00 – підведення підсумків, оголошення результатів, вручення нагород переможцям, з 20.00 – святкова вечеря біля «Мисливської ватри», народні гуляння, знайомства та братання мисливців, обмін досвідом тощо.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів