Личаківському парку додали 25 млн грн, а Замарстинівському, Скнилівському і парку Виговського - у рази менше

12:07 21 вересня 2021 р.

Фото до новини

Необхідні роботи у парку Івана Павла ІІ, що на Сихові, ще не мають калькуляції.

Минулого засідання сесії Львівської міської ради ухвалили зміни до розподілу коштів бюджету розвитку Львівської МТГ на 2021 рік. Зокрема, за словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, чотири парки Львова отримали дофінансування ремонтних робіт. 

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Гарні новини про львівські парки. 4 з них отримали дофінансування – на останньому сесійному засіданні перерозподілили бюджет розвитку.

А є гроші – будуть ремонти в парках – буде благоустрій і комфорт для відвідувачів.

Личаківський парк – рекордсмен з дофінансування. Додаткові 25 мільйонів гривень підуть на облаштування доріжок і двох майданчиків. На нижньому – будемо доробляти «дракона, що повзе» (це такий дитячий майданчик з природних матеріалів), а на верхньому майданчику (він менший) буде лазанка. Підрядник запевняє, що з усім встигає.

Замарстинівський парк – плюс 3 мільйони з бюджету. Тут уже на повну потужність відновлюємо роботи: можемо одночасно виконувати облаштування майданчику, зони для вигулу собак і прокладання доріжок.

Парк Виговського – теж додали 3 мільйони. Зараз у роботі облаштування двох невеликих доріжок, зона для вигулу собак. Але значна частина коштів піде на приведення до ладу газонів – вирівняти, засіяти, бо парк невеликий, а тому під час робіт газони понищились.

Скнилівський парк – цьому парку додали 1 мільйон. Він, порівняно, невеликий, тому їх вистачить на те, щоб повністю доробити дитячий майданчик і мережу доріжок.

Окремо скажу про Парк Івана Павла ІІ, що на Сихові. Тут потрібно коригувати проект, бо парк великий і робіт заплановано чимало. Грошей додатково на нього не виділяли, але до кінця року у планах домонтувати освітлення, встановити лавки і урни для сміття», - зазначив Любомир Зубач.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів