Львівський регіональний гідрометцентр оголосив штормове попередження

17:00 5 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

6-10 січня на території нашої області очікуються складні погодні умови.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології оголосив по території Львівської області та місту Львову штормове попередження», – передали сьогодні, 5 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«На Львівщині 6-10 січня очікуються складні погодні умови: часом опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Подекуди – налипання мокрого снігу та ожеледь. На дорогах ожеледиця.

Температура повітря вночі – 3-9° морозу, а 9-10 січня підвищиться до 0-6° морозу, вдень – від 3° морозу до 4° тепла. Інформація буде уточнюватися щоденними прогнозами та штормовими попередженнями.

6 січня у Львові – хмарна погода з проясненнями. Часом – невеликий мокрий сніг. Слабке налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця. Вночі та вранці – слабкий туман. Вітер – південний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 5-7° морозу, вдень – від 1° морозу до 1° тепла.

7 січня очікується хмарна погода з проясненнями. Часом – мокрий сніг. Налипання мокрого снігу. На дорогах – ожеледиця. Вітер – східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 3-8° морозу, вдень – 0-5° морозу.

8 січня прогнозується хмарна погода з проясненнями. Вночі – місцями невеликий мокрий сніг. Вдень – без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 4-9° морозу, вдень – від 3° морозу до 2° тепла.

9 січня вночі та вранці часом – дощ та мокрий сніг, вдень – без істотних опадів. Температура повітря вночі – 0-5° морозу, вдень – 0-5° тепла.

10 січня вночі – без істотних опадів, вранці та вдень часом – дощ місцями з мокрим снігом. Температура повітря вночі – 1-6° морозу, вдень – від 1° морозу до 4° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів