Львівські рятувальники попередили про погіршення погодних умов

13:38 26 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Упродовж 28 грудня в нашій області відбудеться зміна характеру погодних умов на зимовий.

«Сьогодні, 26 грудня, за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, на території області буде хмарно з проясненнями. Вранці та вдень – невеликий дощ. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду, вранці та вдень місцями – пориви 15 – 20 метрів за секунду. Температура повітря вдень 6-11°С тепла», – повідомили в суботув прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували:

«У зв’язку з надходженням холодних арктичних повітряних мас з півночі та північного сходу в передній частині антициклону, що формується над районами Прибалтики, на Львівщині впродовж 28 грудня відбудеться зміна характеру погодних умов на зимовий:

28 грудня часом – невеликий дощ з переходом в мокрий сніг та сніг.

На дорогах – ожеледиця. Температура повітря впродовж доби – 0-5°С тепла, в другій половині дня очікується зниження температури повітря до 2°С морозу.

Місцями утвориться незначний сніговий покрив. Надалі очікується погода переважно без опадів, лише в окремих районах можливі слабкі опади у вигляді снігу.

Вітер зі західного, північно-західного розвернеться на східний. Температури повітря суттєво знизяться: 29 грудня вночі – 3-8°С морозу, вдень – 1-6°С морозу; 30 грудня впродовж доби – 4-9°С морозу, в горах – до 13-15°С морозу; 31 грудня вночі – 7-12°С морозу, в горах – до 15 – 17°С морозу, вдень – 5-10°С морозу; 1 січня вночі – 10-15°С морозу при проясненнях до 17-20°С морозу, вдень – 7-12°С морозу. Така морозна погода збережеться до 5 січня 2016 року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів