Львівські екоінспектори з’ясували причини загибелі риби

18:00 23 серпня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: galas.te.ua

У Державній екологічній інспекції у Львівській області оприлюднили «Результати досліджень відібраних проб зі ставка на Сокальщині, де зафіксовано випадок загибелі щуки».

Про це повідомили в Державній екологічній інспекції у Львівській області, де також розповіли: «12 серпня спеціалістами Інспекції за участю представників Львівського рибоохоронного патруля та Держпродспоживслужби проведено заходи держконтролю на території Сокальського району з метою з’ясування інформації, отриманої від заявника, про загибель риби у природній водоймі навпроти села Волсвин».

«За результатами лабораторних досліджень у відібраних пробах води з природної водойми поблизу села Вовчин з причини загибелі щуки виявлено перевищення норм гранично допустимих концентрацій забруднюючих речовин згідно рибогосподарських норм водокористування по показниках: амоній, біохімічне споживання кисню. Розчинений кисень в воді – від 4,5 до 5 мг/дм³ (при нормі не менше 6 мг/дм³)», – поінформували також у Державній екологічній інспекції у Львівській області,

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів