«Lviv Eco Forum» відбудеться вп’яте

09:20 12 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

12-13 вересня на «Арені Львів» говоритимуть про якість питної води, небезпеку кліматичних змін і сортування відходів.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «12-13 вересня на «Арені Львів» відбуватиметься п’ятий «Lviv Eco Forum». Під час нього українські та закордонні експерти говоритимуть про збереження водних ресурсів, поводження з відходами й перетворення їх на енергію, кліматичні зміни».

«Участь у форумі візьмуть близько 50 спікерів з 20 країн світу. Форум організований Львівською міською радою за сприяння Асоціації водних компаній України «Укрводоканалекологія» та участі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства та Міністерства екології та природних ресурсів України», – поінформували також у міськраді.

Директор «Львівводоканалу» Дмитро Ванькович зазначив: «Lviv Eco Forum – це найвагоміша і найавторитетніша екологічна подія в Україні, яка має міжнародне визнання. На цьогорічний Форум приїдуть близько 50 спікерів з 20 країн світу. Обговорюватимемо теми бережливого ставлення до водних ресурсів, поводження з відходами, як реагувати на виклики, пов’язані з кліматичними змінами. Матимемо також широке представлення органів влади. Будемо мати скайп-зв'язок з новими міністрами – міністром екології і міністром регіонального розвитку. А також у Форумі візьмуть участь чимало представників громадських організацій та експертних середовищ. Говоритимемо про екологічну політику щодо води, відходів, кліматичних змін і енергетики України на найближчі 10-20 років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів