Користь сексу для здоров'я

13:01 21 листопада 2019 р.

Фото до новини

Доведено, що люди, які регулярно займаються сексом, менше страждають від морального занепаду та стресу.

Інтимні стосунки – невід'ємна частина життя кожного чоловіка та жінки. Якщо ж статевий акт втрачає барви, проблему легко вирішити, завітавши у секс шоп Перчинка. Тут легко придбати пікантні аксесуари. Адже регулярний інтим приносить не лишень задоволення. Така форма відносин корисна для всього організму.

Важливість та функції сексу

Так, інтим це не просто джерело задоволення та гарного настрою. Лікарі виділяють такі основні функції статевого акту:

  • дітонародження – без інтиму не було б і нащадків;
  • пізнання – фізична близькість підвищує рівень довіри та допомагає задовольнити статеву цікавість;
  • комунікація – це один із методів близького спілкування;
  • зняття напруги – відсутність реалізації інтимних бажань призводить до статевого стресу.

Також для чоловіків секс – це один з методів самоствердження.

Проте важливо пам'ятати, що статевий акт має відбуватись за взаємною згодою. Тому варто подбати про збудження та готовність до любощів в обох партнерів. Простимулювати бажання допоможуть цікаві секс-іграшки з perchinka.com.ua, тематичні фільми, пристрасні повідомлення та романтичні побачення.

Цікаві факти про користь інтиму

Вчені з США провели безліч досліджень, стосовно впливу статевих актів на стан здоров'я та життєдіяльність організму. Це допомогло виявити такі феноменальні факти про секс:

  1. Масивний викид гормонів задоволення. Доведено, що жоден наркотик не подарує таке відчуття ейфорії, яке присутнє під час оргазму.
  2. Користь для кров'яної системи. Під час любощів стабілізується тиск, а судини періодично розширюються та скорочуються. Це найкраща профілактика інфаркту та найприємніше кардіо-тренування.
  3. Киснева терапія. Займаючись сексом, людина глибоко та часто дихає. Це допомагає насичувати тіло молекулами О2.
  4. Тонізація імунної системи. Захисні функції організму активуються.
  5. Користь для схуднення. Під час статевого акту організм спалює близько 100 калорій. Також знижується рівень холестерину у крові.
  6. Стимуляція розумової активності. Секс призводить до інтенсивного насичення мозку кров'ю. Тому після інтиму покращується здатність до концентрації уваги, а також розумова діяльність.
  7. Гарний настрій. Мова не лишень про веселощі та сміх, а про зниження ризику виникнення депресії. Доведено, що люди, які регулярно займаються сексом, менше страждають від морального занепаду та стресу.

Варто пам'ятати, що така користь можлива, якщо інтим приносить задоволення. Проте далеко не кожен насолоджується близькістю. Якщо сексуальні проблеми викликані психосоматичними факторами чи напруженням, вирішити їх нескладно.

Як підвищити збудження

Багато людей вже зіткнулися зі зниженням задоволення під час сексу, або з його повною відсутністю. Це не привід для відчаю. Якщо проблеми не мають органічного підґрунтя, позбутися від них не важко. Варто притримуватися таких рекомендації:

  1. Час налаштуватися на інтим. Викиньте з голови думки про проблеми на роботі чи вдома. В цьому допоможе еротична білизна, тематичні фільми та розмови про це. Не забудьте про створення відповідної атмосфери в приміщенні.
  2. Прелюдія. Варто починати із пристрасних дотиків та поцілунків.
  3. Комфорт. Якщо ви піклуєтеся про задоволення партнерки, слід завчасно підготувати лубрикант.

Секс приносить не тільки задоволення. Тепер ви знаєте, що це не просто слова, а науково доведена істина.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів