Гідрометцентр попередив львів’ян про туман та ожеледицю

15:00 6 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

У середу, 7 березня, у Львові дощитиме.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 6 березня: «Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що в середу, 7 березня, на дорогах збережеться ожеледиця. Вночі та вранці місцями – туман видимістю 200-500 метрів. Вночі – без істотних опадів, вранці та вдень часом – дощ. Вітер – південний з переходом на південно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі  – 0-2° морозу, вдень – 3-5° тепла».

«8 березня у Львові очікується вночі невеликий дощ з мокрим снігом, вдень – без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 3-8° тепла», – поінформували також у міськраді.

«9 березня – без опадів, лише в другій половині дня місцями – невеликий дощ. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-західний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 5-10° тепла», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів