Гідрометцентр переніс «бабине літо» на 8 жовтня

18:02 2 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Завтра, 3 жовтня, синоптики прогнозують на Західній Україні місцями невеликий дощ і мокрий сніг.

Як інформує «Радіо Свобода» головний метеоролог України Микола Кульбіда, вже наприкінці тижня погода почне покращуватися і з 8 жовтня розпочнеться «бабине літо». Дослівно ж повідомив: «Ми матимемо по всій Україні суху погоду, достатньо багато сонця. Температурний режим піде поступово вгору і наприкінці наступного тижня температура повітря може досягнути – 14, 19, а місцями й 20 градусів тепла». 

За прогнозами Гідрометцентру, хороша погода може протриматися до десяти днів. «Дощі закінчаться й з 5 жовтня на Україну почне поширюватися більш тепле повітря із західної Європи. І вже з 8-го числа температура повітря в денні години буде високою», – конкретизував керівник метеорологічної служби України.

Натомість завтра, 3 жовтня, погодний портал «opogode.ua» прогнозує на Західній Україні переважно холодну хмарна погоду, а місцями – невеликий дощ і мокрий сніг. Температура повітря вночі – від 0 до +6, місцями заморозки – від 0 до -5 градусів, вдень – від +3 до +9 градусів. Вітер північно-східний, 5-12 м/с.

Як інформував 26 вересня «Щоденний Львів», заступник голови Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко обіцяв період сухої погоди і невеликого підвищення температури з 4 по 10 жовтня. Натомість сьогодні, 2 жовтня, «Щоденний Львів» повідомляв, що, за даними синоптиків, у другій половини жовтня в Україну прийде справжній холод – стовпчики термометрів опустяться в денний час доби нижче 8 градусів тепла.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів