ДСНС застерегла про грози з градом на Львівщині

09:10 31 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Погоду на Львівщині обумовить малоградієнтне баричне поле пониженого атмосферного тиску та вплив у другій половині дня атмосферного фронту від циклону з центром над Балтійським морем.

Про це повідомили в п’ятницю, 31 серпня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також опублікували прогноз погоди у Львові: «Мінлива хмарність. У другій половині дня – короткочасний дощ, гроза, град. Вранці – туман. Вітер – змінних напрямків 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 24-26° тепла».

Натомість у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області у Львівській області поінформували: «За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, на території Львівської області 31 серпня в другій половині дня подекуди – грози, град. «Загалом, на Львівщині очікується мінлива хмарність. Без опадів, лише в другій половині дня подекуди короткочасний дощ, гроза, град. Вітер змінних напрямків 3-8 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 23-28° тепла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів