ДСНС попередила про грози, сильні зливи, шквали й град на Львівщині

13:10 15 травня 2018 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає дотримуватися правил безпеки та бути обачними, особливо – під час перебування на вулиці.

У прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України поінформували у вівторок: «За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, 15 травня вдень на території Львівської області очікуються грози, місцями – сильні зливи, пориви південно-східного вітру та шквали 15-20 метрів за секунду, град».

«Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає дотримуватися правил безпеки та бути обачними, особливо – під час перебування на вулиці, – повідомили також на сторінці Головного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook». – При ускладненні погодних умов намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів