Львів витратить понад пів мільйона на спецстанції для прибирання за собаками

14:05 26 липня 2021 р.

Фото до новини

Львівське комунальне підприємство «Лев» спрямує 538 тис. грн на встановлення 150 спеціалізованих станцій для прибирання за собаками.

Відповідний договір підписали з ТОВ «БК Сучасний простір». Про це повідомляють Наші гроші.Львів, пише Dailylviv.  Станції облаштують у межах 30 прогулянкових маршрутів, кожен з яких буде обладнаний п’ятьма такими точками з інформаційними та мотиваційними табличками. Наприклад, станції для прибирання будуть у парку «700-річчя Львова», «Бондарівка», парку імені Івана Виговського, у сквері на вул. Водогінній, 2 та у сквері біля Львівського державного цирку. Також їх встановлять на проспекті Тараса Шевченка, на вул. Богдана Хмельницького біля скейт-парку та на площі Марка Кропивницького.

Спеціалізована станція для прибирання за собаками матиме два бокси – для зберігання поліетиленових мішків та для собачих відходів. На ній також буде інформаційна табличка з QR-кодом, який переходить на мапу з розташуванням всіх спецстанцій, ветклінік та ветаптек.

Як раніше зазначив директор ЛКП «Лев» Андрій Пінчук, проєкт реалізують до кінця літа 2021 року.

Львівська компанія «БК Сучасний простір» зареєстрована в січні 2020 року, спеціалізується на будівельних роботах.

Від липня 2021 року одноосібним власником фірми є львів’янин Євген Штабський, який зберігає тісні зв’язки з фірмами «розпильщиками» будівництва спортивних майданчиків у Львові  ТОВ «Європейський парк» та ТОВ «Компанія Європейський парк». Раніше Євген Штабський вказував, що працює у фірмі «Європейський парк» та під його керівництвом була запущена абсолютно вся продукція компанії. Окрім того, ще одна компанія де Штабський є власником, ТОВ «Європарк-Захід» у своїх документах використовувала логотип «Компанії Європейський парк».

Нагадаємо, у квітні 2019 року Антимонопольний комітет оштрафував фірми «Європейський парк», «Компанія Європейський парк» та «Еліт спорт груп» на 408 тис. грн за антиконкурентні дії на торгах.

На поточних торгах компанія «БК Сучасний простір» мала двох конкурентів – підприємця Андрія Пікалова та Юрія Гнатіва. Під час аукціону лише Пікалов знизив свою пропозицію. І хоча його ціна була найдешевшою, учасника відхилили через відсутність, зокрема, належно оформленої довідки про охорону праці.

Протягом 2020-2021 років фірма «БК Сучасний простір» отримала державних замовлень на 1,02 млн грн. Серед інших її підрядів – капітальний ремонт дитячого майданчика на вул. Балтійській, 21 у Львові за 109 тис. грн, встановлення гойдалок, лавок та дрібні ремонти.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів