ДАІ поперджає водіїв Львівщини – завтра прогнозують сніг, туман та ожеледь

17:50 5 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

У прес-службі обласного управління Державтоінспекції закликають дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрувань, із обережністю рухатися на спусках та підйомах, мостах, за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикати ближнє світло фар.

У прес-службі облуправління ДАІ повідомили в п'ятницю, що, за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 6 грудня в області – часом сніг та мокрий сніг, туман, а місцями – ожеледь. У повідомленні також зазначено:

«Температура повітря цієї ночі 0-5˚ морозу, а вдень від 2˚ морозу до 3˚ тепла. У місті Львові, за прогнозами синоптиків, завтра також сніжитиме, буде туман. На дорогах ожеледиця! 

ДАІ звертається до всіх учасників дорожнього руху: будь ласка, будьте максимально уважними та обережними! Закликаємо автомобілістів дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, уникати ризикованих маневрувань, із обережністю рухатися на спусках та підйомах, мостах, за умов недостатньої видимості – обов’язково вмикати ближнє світло фар!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів