7-8 квітня на Львівщині прогнозують грози, зливи, град і шквали

17:34 7 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: lviv.vgorode.ua

Енергетики застерегли: «Не наближайтеся до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів – це смертельно небезпечно».

«7-8 квітня синоптики на Львівщині прогнозують грози, місцями сильні зливи, град, пориви південно-східного вітру та шквали 15-20 метрів за секунду. У зв’язку з цим дотримуйтесь правил безпеки», – повідомили сьогодні, 7 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі ПАТ «Львівобленерго», де також розповіли подробиці:

«Не наближайтеся до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше восьми метрів – це смертельно небезпечно;    організуйте охорону місця обриву проводу до приїзду оперативно-виїзної бригади ПАТ «Львівобленерго»; терміново зателефонуйте на номер 0-800-50-15-68 і повідомте про ситуацію. Телефон працює цілодобово, дзвінки безкоштовні».

Натомість у прес-службі міськради повідомили сьогодні, 7 квітня, «Щоденному Львову»:

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології попереджає, що завтра, 8 квітня, буде гроза й шквал 15-20 за секунду. Температура повітря вночі становитиме 10-12º тепла, вдень – 23-25º тепла. 

9 квітня: мінлива хмарність. Короткочасні дощі, грози. Вітер – південно-східний 7-12 за секунду. Температура повітря вночі буде 8-13° тепла, вдень – 18-23° тепла. 

10 квітня: мінлива хмарність. Вночі місцями – невеликі дощі, вдень часом – дощі. Вітер – північно-західний, 7-12 за секунду. Температура повітря вночі становитиме 8-13° тепла, вдень – 13-18° тепла». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів