5-6 січня у Львові буде слизько

16:10 4 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: adm.dp.ua

Уночі температура повітря сягатиме в нашому місті 13-15° морозу.

«Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає – 5-6 січня на дорогах ожеледиця», – передали сьогодні, 4 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Завтра у Львові – хмарна погода з проясненнями. Часом – невеликий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 13-15° морозу, вдень – 4-6° морозу.

6 січня очікується хмарна погода. Без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – південно-східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 6-11° морозу, місцями – 14° морозу, вдень – від 3° морозу до 2° тепла. 

7 січня прогнозується хмарна погода. Часом – опади (переважно – у вигляді мокрого снігу). Місцями – ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер – східний, 7-12 метрів за секунду. Температура повітря вночі – 3-8° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

8 січня місцями – невеликий мокрий сніг та сніг. Температура повітря вночі – 4-9° морозу, вдень – від 2° морозу до 3° тепла.

9 січня часом – опади (мокрий сніг подекуди з дощем). Температура повітря вночі – 0-5° морозу, вдень – 0-5° тепла». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів